Välkommen till världen..

Igår vid 03.00 blev jag Moster:D<3 Så idag ska vi till sjukhuset och hälsa på den, för som sagt nu har jag kommit hem:)<3

Bilder på bäbisen kommer sen:D
xoxo

Idol Gabriel..

Jag kan ju inte se idol här i Danmark, och undrar därför...är Gabriel Brandes fortfarande kvar i tävlingen?

Här hitta jag ett klipp där han sjunger Iris - Goo Goo Dolls. Riktigt bra tycker jag faktiskt!


Ultraljuda

Woho, bara 3 Dagar Kvar plus att den här dagen snart är slut! Saknar alla så sjukt mycket<3

Idag har vi tagit in alla ston som gått på fribetäckning, totalt 12 st tror jag och alla utom 4st hade föl med. Svipur har 4 eller 5 ston (kommer inte ihåg precis) och Saefari hade 7 st tror jag. I alla fall så tog vi in dom eftersom veterinären skulle komma och ultraljuda. När det var klart så var det ut med alla igen. Seeegt!
Och vet ni? Imorse rymde en häst när vi mocka. Det var en av Svipurs ston, och hon är helt besatt av honom så hon sprang ju såklart ner till honom ;) 

Oh, alldelles nyss så var det några här och fika.. och dom hade en helt sjuuukt söt unge. Ville nästa barnnappa honom:o (A)

xoxo 

Slutet är nära...

Jaha, idag är det 4 Dagar Kvar tills Mamma och Pappa kommer. Puss på det<3

Idag har jag ridit det lilla stoet igen. puss på det<3 Och hon har vilat från torsdag tror ja.. så ja, hon var PIGG! Men det var skoj skoj. Sen har jag även vart duktig och dammsugit och tvättat av(på insidan)Rasmus bil. Usch vad kletigt det var på där alla knappar och spakar är. Kaffe Kaffe säger jag bara. Det är därför man INTE ska dricka i bilen, i alla har fall inte om bilen rör på sig! Kletigt Kletigt!

Katten här har nästan fått ett namn nu, fast jag tror inte alla var så på, på det namnet (A) Rasmus tyckte den skulle heta Sara, för då finns ju "jag" kvar här även om jag åker på fredag ;) Tror i och för sig dom inte änns vet vad det är för kön på den, men alla säger att det ser ut som en hona.

Kommer nog ett till inlägg lite senare igen...
xoxo

Jag är kär!



Så gullig är han ju, och konstigaste men coola rösten. Haha

xoxo

Våran kärlek är starkast!

6 Dagar Kvar nu!

Saknaden är enorm. Tänker på dig varje dag varje minut hela tiden.

xoxo

I need som brand new riding shoes

Guuu va jag gillar denna låten<3 Kris Allens egna.



Idag är slappis dag. Jag och Carin är ju som sagt ensama och behöver inte göra nått mer i stallet förens hästarna ska in och få mat :) Sköööönt! Så jag sitter och lyssnar på den här grymt bra musiken och äter choklad.
Funderar på om jag ska ringa mamma?! Eller så gör jag det senare....

Utan för huset är det två gubbar från Lettland eller nått sånt som grejar och lägger stenar. Det blir såå fint. Tror dom börja i förrgår och dom har kommit riktigt långt, men dom väsnas ganska mycket -.-

Tur man har hörlurar ;)

xoxo


Borta bra men hemma bäst...

Nu äre bara 7 dagar kvar tills jag står i Sverige! Längtar efter min plutt och alla härliga människor på dille<3

Jag trivs jätte bra, men 5 veckor är ganska så lagom lång tid tycker jag. Men jag börjar i alla fall få bättre kläm på allt nu;) och börjar vänja mig vid att gå med tjutande och studsande hingstar^^
Apropå hingstar... Jag och Carin var ensama idag och skulle handbetäcka Tónn med ett sto...det gick super! ^^ Okej okej, Carin gjorde allt, men jag var faktiskt moraliskt stöd ;D

Nu fyller jag snart 18! :P Det måste firas när jag kommer hem och hem. ;)
Just det ja, måste ju skicka min lilla lista med grejor jag vill ha(A) ^^ och fylla på den lite innan(A)
Så nu ska jag göra det...

xoxo

För det är ingen vanlig dag...

Grattis Carro som fyller 18 idag :D<3 Och vet ni vet ni? Carro och Gáski har vart duktiga och kvalat till SM 2010! Grattis till det<33

Nu ska jag ut och släppa ut hästar^^

xoxo

Dessa hingstar...

Idag var första gången som jag fick "motionera" nån av hingstarna. Jag är ju den som släpper ut alla hästar och så men jag har bara fått rida och longera ett liitet antal, men jag bryr mig inte så mycket jag tycker helt ärligt att det är coolt bara att vara här. Jag menar jag tar in och ut hingstar som är värda 1 mille och mer:o Ganska läskigt ändå. Jag tror att Tónn är den som är dyrast här, Svipur vet jag är till salu för 1 mille(kommer dock inte ihåg om det var DKR eller SKR) och någon sa till mig att Tónn är ännu dyrare.
För att komma tillbaka till motionerandet... Den hingst som jag longera är ingen av VM hingstarna direkt;) Han är jätte fin men jag tror inte(vet dock inte) att han är kårad, men han är sååå fin:) älskar hur han ser ut, han är ganska stor och maffig med ganska mycket man och pannlugg han har stjärn och snopp plus ett blått öga också är sån fin brun färg<3



Nu sitter jag och väntar på mat. Är ganska svullten faktiskt.
Hoppas på nått smarrigt.

xoxo


Hingstar vs. Ston

Idag red jag det lilla svarta stoet igen. Gash va jag gillar henne... så kär(A) också är hon ju till salu med, men jag har ju inte råd att köpa henne:/ Får sno med henne i resväskan(A) x)

Usch usch, jag har ont i min rygg... vill hem och få massage och få sova lääänge.

Hm, märkte att jag inte har så mycket att skriva om. Jag sitter i en soffa och nördar mig vid min data, Melinda och Carin tittar på OC säsong 2 tror jag, Theresa och Rasmus vet jag inte vad dom gör... dom tittar väll på tv eller nått;)
Och den jobbiga tvättmaskinen är på typ hela tiden -.- Försöker dämpa bort det med musik;) Kris Allen<3

Ingen som vill köpa hingst? Svipur är till salu;) för typ 1 mille x) Han är så goo... lätt "snällaste" hingsten här.. han går bara lungt och stilla brevid dig även om det är hingstar och ston runt om kring:) ... Okej, det finns en Musblack hingst här som också är sån...:) I like.. det är så dom ska vara, inte som Saefari som hoppar och skuttar så fort han ser ett sto -.- 
Jag skulle släppa ut honom i hagen hos sina ston en dag, och Melinda sa att han var super snäll att gå med, och det var han ända tills vi kom fram till stona -.- jag han knappt öppna grinden. Men han är söt ändå^^

Jag har i alla fall kommit fram till detta... jag är nog mer en sto och valack människa än en hingst människa...
Om jag inte hittar den perfekta hingsten såklart(A)

Det var allt jag hade och berätta om idag. tjo så länge


My life in a box

11 Dagar Kvar!

Har precis ätit lunch, jag åt soppa eller sån där varma koppen heter det väll. Melinda och Carin sitter båda bänkade framför OC säsong 2, själv väntar jag med att kolla på den tills jag kommer hem.... Men shitpommes va svårt det är att låta bli. 
Längtar föresten mega mycket efter Sleipnir, har kommit fram till att det absolut inte finns nån bättre häst.... han och jag är som 1+1 (A) vi liksom hör ihop<3

Apu:n är skojig, men det räcker för mig nu faktiskt... vill hem och sova!

 
(lilla stallet)


Min droooog

Detta är min drog för dagen. Mycket bättre änn riktiga droger eller godis(A)


My life in Dansklandet.

Jaha, nu är det bara 12 dagar kvar tills mami och papi kommer och hämtar hem mig :) Ska bli ganska skönt faktiskt... ska tvinga Sonny att gör allt jobbigt i stallet när jag kommer hem.. Mohaha (A) Nä men seriöst, jag är helt slut, när jag kommer hem behöver jag minst en veckas sömn! Tss.

Okej, nu ska jag berätta hur min dag brukar se ut.

08.00
Vaknar, klär på mig och går ut till stallet. Fodrar alla tre stallen med hö(dom andra fodrar kraft) och sen mockas det i "stora" stallet och sopas.
Efter det går vi in för att äta frukost( alla bara tar det man vill ha) och vad klockan brukar vara är olika det beror på hur snabba vi är;) Sen går vi ut till stallet igen, jag släpper ut fem hästar i "stora" stallet och antingen fem i "lilla" eller fem i "mellan" ;) efter det mockar jag i det stallet där jag tagit ut hästar och sopar. Sen kan det hända lite vad som helst, dom andra rider massa hästar, jag rider eller longerar, eller gör något helt annat.
Vid lunchtid går vi in och äter och är inne en liten stund. Sen ut i stallet igen och byter hästar i hagarna(om vi inte gjort det innan). Runt 16.00 tar vi in hästarna igen, och när allt är färdigt så fodrar vi och sopar igen och så släcks det för natten. Det är ungerfär min dag. Kan variera såklart ;)

  


Update!

Sorry för dålig uppdatering. Har inte orkat med att skriva blogg på ett tag:$ Men nu ska jag försöka komma igång igen...som sagt försöka x)

Är ju som sagt i Danmark hos Rasmus, med mycket fina hästar;) Just nu är Rasmus i Tyskland med fem hästar på Kåring, 4 ston och 1 hingst tror jag det va.
Tänkte att jag skulle slänga in några bilder på lite hästar och så, har inte fotat så mycket, men lite har det blivit:)

   

Fler bilder kommer senare.

Daniel Merriweather - Red


RSS 2.0
Test