Mysdag!

I söndags var jag med bästa Fia & hennes lillebror Oskar, vi köpte med oss grillkorv, cola, engångsgrill och annat bra man behöver för att grilla. Sen begav vi oss till slottskogen för att grilla och kolla på djuren, mysigt mysigt!

Jag invigde även klänning på en vanlig dag, det gillas mycket!


Flower power!

När det börjat bli vår och sommar vad tar vi islandshästfolk fram då?
Jo exemtäcken såklart. Och i år fick Jamil inviga det tjusiga blommiga från boett. Personligen tycker jag att han blev väldigt tjusig men jag vet inte om han håller med mig...?! ;-)


Onsdag - början på något bra!

Lite bildbevis på varför Göteborg, västkusten is the place to be! ;-)

Här har vi en helt ok dag, kunde gärna fått vara lite varmare men det var i alla fall en början :-) för solen sken!

Vilken är din favorit stad på våren/sommaren?


Ice Ice Baby

Okej nu har jag alltså ätit första glassen för detta året. Det blev en Magnum Double Caramel och det kan jag samman fatta med ett ord; Awesome!
Denna underbart goda glass avnjöts i sällskap med en mycket god vän och sittandes i solen, på trappan ovanför Poseidon! Härligt Härligt!

Har du ätit din första glass för året? När? Var? Vilken sort? Kanske har du en favorit som blir din första glass varje år...


Gladiatorerna 2012

Jag har sätt varenda säsong av Gladiatorerna och bara kände att jag måste ju se det i år med. Helt ärligt vet jag inte varför jag gillar det, men det behöver man väll inte alltid göra antar jag ;-)

Okej, nu ljög jag ju lite... En anledning att jag kollar på det är ju ögongodis ofc, som tillexempel Toro aka Ako Rahim... Dreggel! (a)

Nån mer än jag som sitter bänkad framför det varje gång?
Vem är favoriten av Gladiatorer och utmanare?


RSS 2.0
Test