Lovestoned

Jag har så hittat mitt nya favorit band, Lovestoned, så tråkigt att dom inte gick vidare i melodifestivalen. Jag minns när Robert Kragh sökte till idol, så bra var han och lika bra igår!


Ni är mitt liv!<3

Red lektion för Berit idag, kändes verkligen super, finns ingen bättre häst än Sleipnir han är verkligen helt underbar<3
Men jag kan erkänna att jag saknar verkligen att race:a runt på lilla Gjosta:D finns inget härligare än att bara galoppera runt i full fart och tölta utan att få kramp i armarna ;) I love you<3


Det är dags för fredagsmys

Idag red Malin min heest och jag fotade lite. Blev tyvärr inte så jätte bra bilder:( men det var en fin Sleipnir och Malin iaf<3


Usch usch, Irina har åkt till Sörbygården så jag känner mig helt ensam och övergiven....äääven om Jennifer spelar dunka dunka i hela huset. Själv sitter jag i köket och försöker lyssna på lite lugnare musik, men det går ju som det går. Ibland är det bara väldigt jobbigt att bo på internat!
Men snart ska jag och Anna vit kolla film, nån skräckfilm är det tänkt tror jag! Naajs! Eller det är najs så länge man inte är helt ensam och så länge man inte behöver gå ut i mörkret.

Vad tycker ni om skräckfilmer? Är ni sånna som kan titta på iprincip vad som helst eller som dör bara det är ett tecknat spöke? ;)

Själv är jag inte över förtjust i skräckisar men jag försöker lära mig att kolla på det! ;)

Xoxo


Thilde Höök besök!

Idag har Thilde Höök varit på skolan och föreläst lite, vilket var mycket intressant. Hon berätta om hur hon startade frostimport och så:)
Sen efter lunch var jag och Irina duktiga, trooo det eller ej;), vi gjorde "läxa" som vi fått av Camilla^^ Longera varandra på Sleipnir i trav utan stigbyglar....uuusch vad jag inte tycker om det, men det gick helt okej faktiskt:)

Det var min dag lite kortfattat! ;)

xoxo


Lite tävling och så där...

Tävlade lite igår ;) Det var skojtävling i ridhuset och jag och Sleipnir tävlade fyrgång hard, men det gick inte så bra.
Inget funkade... INTE ÄNNS SKRITTEN OCH TRAVEN:( men men....
Nu så är det snart lektion, Eng B. Såå jag ska byta om och så.
tjotjo!

Lettir



En sådan här ska jag få testa nån dag, för en som heter Kajsa ska sälja!
I like!

Hoppas hoppas att den passar :)


7 Februari 2010

Idag har jag ridit hjärtat i ridhuset, vi tränade lite inför ridhustävlingen på tisdag. Det kändes riktigt bra, tölten kunde visserligen varit bättre men den var åtminstonde helt okej! Både traven och galoppen kändes soppas bra så det vägde upp det "dåliga" i tölten ;) <3
Han var jätte duktig när jag fatta galopp, han fattade den med en gång även när jag gjorde från trav - galopp vilket han har mycket svårare för eftersom han har så himmla stark trav så jag blev super stolt över honom.

Fodergiva:
Morgon - 2 Kg Hö
Lunch - 3 Kg Hö (6 Kilo totalt i hans och Öskas påse)
Middag - 1 Kg (blir inte av varje dag, och ibland orkar jag inte väga så då blir det bara nån tuss)
Kväll - 4 Kg
Sen får han även lite mindre änn en halvskopa(ibland en halv) med kraft grund efter vi ridit.

Behöver nytt:
Regntäcke
Sadel
Nosgrimma
Bett
Skor(snart)

Tävlingar jag är anmäld till:
Ridhustävling på dille - Fyrgång Hard - 9 feb? (20Kr)
Dille Vintertölt - Hallontölt - 20 feb (100 Kr)
Wången Vintertölt - Hallontölt - 13 mars (100 Kr)
Gneisti Light - V5 - 25 april (550 kr...inte okej tycker jag:( )


Nej, tjolahopp nu ska jag sova!

XoXo


Ungdomsseminarium

I helgen har jag och lite andra dillebarn varit på Wången, det har varit ett ungdomsseminarium där vi pratat om t.ex. Lag - SM, Ungdoms SM och ULK. Det har varit jätte intressant och man har träffat mycket nya människor vilket alltid är trevligt :) På fredag eftermiddag fick vi testa på att köra ponny, och det var sjuuuukt roligt! Blev helt sugen på att skaffa en själv ;) Eller åtminstonde köra in Sleipnir (Y) :)
Lördag eftermiddag ägnades åt bowling i Åre(snacka om att det är fiiiint:o ) och sen på kvällen blev det lite singstar...dillebarnen var bäst... även om vi förlorade(A) xD
Det har som sagt varit mycket trevligt och det är något som jag gärna gör om igen!

 


I do it my style!

I Tisdags red jag lektion för Berit Edvardsson, och jag blev lite stolt över hästen min faktiskt, vi, eller Sleipnir fick höra en hel del positivt, t.ex. om han fin fina skritt(A) <3 Helt okej nöjd med lektionen är jag i alla fall!
Sen så igår red jag lite ute på ridplan och tränade mest att hålla alla gångarter så länge JAG ville, sen även lite galoppfattningar och lite lite tempoökning i tölten, fast ja, det fungerade inte så bra ;) Men vi kommer nog dit så småning om, han måste bara bli ÄNNU starkare i tölten. Han är duktig min lilla plutt, han gör ändå det mesta för mig och det är grymt av honom att stå ut med mig. Tss! ;)

Idag, 4 februari, så tänkte jag bara lite snabbt longera honom i repgrimma och longerlina, alltså inte så avancerat och så var vi ute på ridplan där det är lite halt, extra halt eftersom jag inte tog bort snön under hovarna:$
Vad gör hästen då? Jo han dampar toootalt! Han stegrar, skuttar och ja allt man nu kan göra... sen heelt plötsligt fick han för sig att han skulle vara rädd för longerpisken, vilket han aaaldrig varit förut, så han bara ruuusar iväg och jag hänger efter som en liten vante...hmm, inte skoj, blev faktiskt ganska rädd!
Så ja, nästa gång blir det i ridhuset, tänkte varit i ridhuset idag med, men det var upptaget av träningsgruppen och sen en storhäst.



Imorgon bär det av till Wången, cirka klockan 07.30 åker vi från Dille, 12 Dilleelever till Wången på ungdomsseminarium... spännande spännande! Ska bli mycket trevligt att träffa flera islandshäst människor, jag personligen känner inte så många här upp förutom dillebarnen.

Packlista:

  • Pyjamas
  • Underkläder(trosor + strumpor)
  • Badlakan + Schampoo & Balsam
  • Coca cola + Festis
  • Chips + Godis + Kakor
  • Neccesär + Hårborste
  • T-Shirt's
  • Tjocktröja
  • Jeans + Tröja + Tröja ( ÅKA I)
  • Ipod + laddare
  • Mobil + Laddare
  • Sängkläder

Jag tror att det borde räcka...Har säkert glömt nått bara för det...

Visst glömmer man ALLTID något när man ska åka någonstanns?
Eller är det bara jag?


Are you happy? I think I am....

Frida tömkörde/longerade Lelle idag, det såg bra ut tycker jag... det var roligt att se att han börjar få mer och mer energi, han orkade till och med protestera lite ;) <3
Fick paket av mamma, som har åkt till Skottland med pappa, det var en tröja(som jag glömde ta med mig;), 2 böcker(Gossip girl 3 - 4, dom andra två fick jag förra veckan) och några CD-skivor med t.ex. Daughtry och Calle. <3 Det var nice nice.



Inplanerade tävlingar nu i vår:

9 Feb - Ridhustävling på Dille (treorna som fixar)
20 el 21 feb - Dille Gårds Vintertölt - Hallontölt
13 Mars - Wången Vintertölt
20 Mars - Dille Gårds Istölt (bara som publik dock;)
24 April - Gneisti Vårkval (som publik)
25 April - Gneisti Light - V5


Ny sadel behövs med! Vill gärna ha en Hrimnir!(A)


Dille Gårds Istölt 2010!

Lördagen 20 Mars 2010 är det dags för Tölt och Hingstshow i Nälden, Jämtland!
Massor av topp ekipage kommer vara med,
t.ex. Hjalti Gudmundsson & Reynir Svenska Mästare i Tölt T1.
Det kommer i alla fall bli himmla trevligt och en häftig show,
plus en massa duktiga Dillebarn som funktionärer;)
KOM KOM OCH KOLLA! ;D


RSS 2.0
Test