Ny vecka

Frida longerade min lilla plutt idag, och han var duktig<3 eller jag tyckte det i alla fall ;)
och imorn har vi ridlektion på morgonen så då ska jag kanske ha med honom...om jag inte tar honom så blir det Sátt i alla fall. Och på Tisdag är det Berit lektion efter skolan(Y) sen i helgen så bär det av till wången på ungdomsseminarium!:) Måste bara fixa till stalljouren....hmm



xoxo


29 & 30 jan 10

Hästen är bäst! Igår red vi i ridhuset och först gick det inte så bra, men så kom Frida och "gapa" på mig;) och då gick det genast mycket bättre.. Stackars lilla Sleipnir tyckte det var såå jobbigt! ;)

Ny sadel behöver jag med, den vi har nu har blivit för bred för honom, min lilla snutt har ju blivit smal;)<3
Och ny nosgrimma för den har pajjat, regntäcket är också lite paj....sen behöver jag köpa kraft till honom.
Tänk om man var rik, vad praktiskt det skulle vara;)
Just ja, har anmält mig till en tävling nu, eller två faktiskt, en som kostar 20kr;) och är i dillesridhus och en på Wången för 550kr(A) Gneisti light ....:) vi är inte riktigt redo för öppen klass ännu.

Idag red jag ute på ridplanen och bästaste Frida fotade<3 Kunde gått bättre, men han gick redit najs i traven ibland(A)... red med bomlös och det var myycket svårt tyckte jag helt plötsligt.


Min babe kan vara riktigt fiin ibland<3


23 Jan 2010

Maria longerade Sleipnir idag, och jag tyckte det såg ganska bra ut;) sen vad Maria tyckte det är en annan sak^^
Hon skulle i alla fall löslongera honom i en longervolt hon byggt upp, men det tyckte inte Sleipnir var en rolig idé så han försökte hoppa mellan trådarna (A) så hela volten rasade xD
Men men, träning träning ;)

Nu ska jag gå till östra med Anna:)

Godnatt

xoxo

20 Jan 2010

Igår red jag på hackamore(snutt har nämligen fått ett Liitet bit sår i mungipan) och det gick sådär...skritten funkade helt ok, men det var väldigt jobbigt/svårt att få honom att hålla tölten, men det kommer väll med träning, ingen av oss är ju van vid hacket! Sen tränade jag även på att sitta ner i traven(har verkligen svårt för det), gick bättre mot slutet men inte tillräckligt bra tycker jag.

Idag har hästen fått vila, mest för att jag inte riktigt hunnit med det idag, hjälpte nämligen Maria med sin unghäst Vidja som hon håller på att rida in:) Maria satt upp på henne igår för första gången, och idag satt jag upp medans Maria ledde runt oss två varv i ridhuset och hon var så hääääär duktig lilla Vidja:D<3


justja, fick bilder från avelsvisningen idag av Elisabeth:D här kommer en bild på oss i galopp:)




xoxo


17 Januari 2010

Red snutt i ridhuset idag, typ "lektion" för Frida. Vi tränade mycket på att flytta bakdelen och få honom lite kvickare. Sen så lite övergångar skritt -tölt tölt -skritt och sen även galopp, blev inget trav tränande idag.
Är i alla fall mycket nöjd med dagen, även om det kunde gått ännu bättre. Men det är bara att jobba vidare, han har ju faktiskt blivit mycket renare i tölten i alla fall(Y) <3

Men nu ska jag sova, skola imorn ju.

xoxo


My horse and me <3

Första gångerna jag red sedan jag kom tillbaka till Dille gick det inte så bra, kände mig välldigt opepp och allmänt trött, men nu känns det äntligen som att vi börjar komma tillbaka till där vi sluta innan lovet! (Y)
Jag ska försöka få någon att fota nästa helg, om det är fint väder, idag är det så mörkt.

Jag märkte igår att han verkligen släpper efter att vi galopperat, så nu vet jag vad jag ska göra innan tävling;) Och jag ska även börja träna mera galopp, då jag inte är så duktig på att rida det, plus att det ger mer magmuskler till hästen.

uppdatering om hur ridningen gick idag, kommer sen... efter jag har ridit! :P


xoxo


I'm a traveling girl!

Sitter...eller ligger faktiskt;) på tåget till Östersund. Är ganska kallt och det ogillas, hrm, men är glad över att få komma upp till älsklingen och få sätta igång med träningen. Denna säsongen kommer vi verkligen träna som bara den! Vill vill vill så gärna tävla öppen klass snart, men som sagt sitter det inte så sitter det inte och då är det bara att träna vidare!

Nackdelen med att åka upp är att man åker från hästarna där hemma...fast dom finns det inte lika mycket att göra nått med. Men ska bli så spännande att se hur Díva blir sen, hon är ju ganska speciell redan den där lilla damen..hehe!



xoxo



Mot Dille och vidare...

....eller.. inte vidare;)
Idag 19.00 åker jag med tåget från Göteborg till Östersund! Sen är jag framme c:a 06.37 på söndag morgon, och då blir jag hämtad av en taxi.

Saknar min påwni så sjukt mycket<3


xoxo


Min Prins<3

Innan Jullovet var jag och Sleipnir med på en träningstävling i Wångens ridhus, och rent poängmässigt kunde gått bättre men jag är såå stolt över honom, för han töltade nästan exakt hela tiden när han skulle<3
Sen att han inte hade så bra form i någon gångart och stack med mig i galoppen, det är skitsamma vid sånna tillfällen;)



xoxo

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar om ett par snygga KL(kingsland)handskar, vill du också vara med? Gå in här!


RSS 2.0
Test