changes

En ny blogg är på g, denna gången tillsammans med två andra tjejer :) Min blogg kommer dock att finnas kvar då den nya bloggen kommer att vara en blogg där vi tre bloggar om allt som händer och sker med våra små underbara hårbollar och denna kommer att rikta in sig på endast mina andra händelser i livet som, jobb relaterat, resor och sånt.
När vi är redo och kommit igång med vårat samarbete kommer den nya blogg adressen att komma upp här.

Morfar ♡



Har fått lite Morfar saknan helt plötsligt och även om jag aldrig ens fick träffat honom så bara vet jag att jag hade varit en morfars flicka ♡

Türkler, Turkiet 2013

Om jag förstått rätt så är alltså resa bokad, så nästa år i augusti precis när skolorna här nere börjar igen så bär det av till Turkiet! :D Denna gång ska vi, la familia prova på ett ännu inte så kännt och välbesökt ställe, Türkler heter det och ligger ca 30 min med buss från Alanya. Det blir även premiär för oss att bo ett all inclusive hotell, låter himla gött måste jag erkänna.

Tänkte jag skulle bjuda på lite goa bilder som ett avslut för ikväll. Titta och njut! ;)













bilderna är lånade från www.fritidsresor.se


We are young

Jag vill verkligen få tillbaka min glöd, mitt hopp i livet. Just nu känns allt så omöjligt, meningslöst och tråkigt. Som titeln säger, vi är ju unga, det är nu vi ska passa på att leva. Det är nu vi ska passa på att göra allt det där vi inte kommer hinna med när vi här barn och allt.

Letar jobb gör jag ju med, det är inte så skoj men ett nödvändigt ont. Om jag vill kunna resa dit jag vill så är det bara att se till att skaffa ett jobb. Jag ska med familjen till Turkiet i augusti 2013, sen hoppas jag på att planerna om Turkiet med Malin går som de ska och USA med Ellan. USA är ju verkligen drömmen men så väldigt dyrt för bara flyget.

Har du några reseplaner för 2013?








RSS 2.0
Test