Kan fortfarande inte fatta...


One day at a time

Idag blev det visst en väldigt lång sovmorgon. 2 O'clock men det var inte meningen att det skulle bli så, tvärt om faktiskt. Aja. Regnar gör det upptäckte jag nu, precis när jag tänkte ta tag i mitt liv = ut på promenad. Får bli en stund på bandet i stället. Sen har jag kommit fram till att jag faktiskt måste ut och rida.

Nu har jag i alla fall stått stilla i snart 3 dagar, INTE OKEJ. Så nu måste jag verkligen börja göra något åt saken = MOTION MOTION MOTION! Inte vara lat! 
Jag behöver tydligen enligt den där BMI grejen gå ner ca 15kg... och just nu känns det väldigt omöjligt -.- men men bara att kämpa.


Japanskt mode

Denna super söta enhörnings "onepiece"en vill jag såå ha. 
Vad tycker ni om dessa klädesplagg från Japan som heter Kigurumi? 
Jag skulle aldrig ha det och gå omkring i bland folk, men super mysigt som ja mysplagg :)

No Words


Nöjd

Nu har det snart gått två veckor sen jag började. Har gått ner 3,1kg och kan ju erkänna att jag hade hoppats på mera. Får skylla mig själv dock när jag slarvat med träningen. Men jag är ändå helt ok nöjd. Ska nog försöka ta mig ut på i alla fall en promenad lite senare och kanske gå/springa lite på bandet... Vill ju att det ska hänt något mer i alla fall, innan jag börjar med MATMAT igen. Målet är dock inte så mycket kilona i sig utan kroppsmassan(säger man så?) och att jag ska kunna känna mig hyffsat bekväm i en bikini ;)


Jag vill jätte gärna ha tips på lättlagad, billig och nyttig mat! :) Så länge det inte innehåller svamp går det mesta ner ;)

When you need to give you can give yourself.

I onsdags åkte mamma, Sonny, Ida och jag till Allum. Jag hade ju fått ett presentkort av Ellan <3 plus att Jetset klockorna nu bara kostade 300kr. Så som sagt, vi åkte dit och jag köpte mig ännu en klocka <3



Hittade även lite annat på rean.











Gillas mycket <3


Run run run

*Puh* Jag har varit Awesome idag :D Powerwalkade på löpbandet i 10 minuter, joggade sedan 5 minuter och powerwalkade sedan 5 minuter till. Efter det var det 20 situps ;) och (okej inte mobbas..) 5 armhävningar ;) och sist en massa hopp och skutt på studsmattan (Y) Börjar lite smått eftersom jag är HELT otränad typ.
Sen så ska jag och mamma ner till hästarna. Hon ska hjälpa mig lite med Tritla och sen ska jag ut en sväng på Sleipnir <3



Hej och hå jobba på.

Today me and mum was GOOD. Vi var ute på en halvlång "powerwalk", kunde fått vara lite mer power för min del dock. Duktiga va vi så nu jäklar ska här hända grejer. Skulle helst av allt vilja kunna gå ner totalt 15 kg, på hur lång tid vet jag inte dock. Vill ju inte hettsa samtidigt som jag vill att det ska hända något ganska fort...

Känner mig jätte pepp då jag vill känna mig bekväm på stranden nästa utomlandsresa... när den nu sker.
Ska i alla fall ut och rida lite senare också. Ut på Tritla första gången på länge :$ Usch vad dåligt samvete jag har -.-


See Ya!

Lucky. Lucky Charms!

Hatar att jag älskar sockerbomber! Något av det smaskigaste jag ätit är Lucky Charms.


Smakade dom på Island, och som sagt dom är inte nyttiga någonstanns, men sååå goda när man är söt sugen. :D
Det är very very GOOD för min kropp att dom INTE säljs i Sverige ^^ Men hittar jag dom när jag är utomlands någonstanns så SKA dom bli mina ;)

When the world around you won't listen

Tips på olika musik sidor jag använder mig av!
1. Soundtracker

2. Grooveshark



3. Spotify



4. Youtube



5. Youtify



Vad använder ni er av?


TB vs. VD

Nu har jag äntligen kollat ikapp Vampire Diaries & True Blood. Nu väntar man bara på att fler ska komma ut :)
Kan ju i alla fall konstatera att dessa två serier är så sjukt olika. Det är väll också därför det är så svårt att välja vilken som är bäst. 

VS.




Vilken av serierna tycker du är bäst?

Out with the old and in with the new

Har köpt lite nytt till mitt rum...
* Vit säng(Malm) från Ikea
* Vit bordslampa (knubbig) från Ikea
* Vit taklampa (maskros) från ikea x2
* Vit vägghylla från ikea x2
* Svart tv-bänk (lack) från Ikea (ska målas vit)

A Change

I'm starting my new life. Jag lever nu på modifast så nu ska här minskas i vikt. Ska även börja med, eller rättare sagt fortsätta med, men bli nogrannare med promenader som ska börja innehålla jogging turer också lite senare. Hejja Mig!
Men jag varnar alla...kommer förmodligen vara lätt retlig. Just so you know.





"Stop and stare"

Jag och mor min är ju suuuper sugna på att köpa en ny häst. Så sugna att vi nästan haft lite för brottom, men nu har vi kollat runt en MASSA och insett att det absolut bästa är att ha iiis i magen. Så vi ska försöka få sålt Tritla och så ska vi spara spara spara så att vi kan köpa precis den vi vill ha.


Hästen vi "letar" efter är en trevlig lätt hanterad häst som även mamma och lillebror kan rida, men som även skulle klara sig bra på tävlingsbanan. Öppen klass OFC ;) Letar mestadels hästar på Island.
Kan ju meddela att jag hittat några som gör att det verkligen kliar i fingrarna ^^ Men som sagt IIIIS i magen!


Världens bästa Sleipnir, som förmodligen never ever är for sale <3

Vila i frid min älskade <3


If I was a rich girl

and had the body...


Pretty Pretty dresses :)








When life gives you nothing, you give nothing back

Kanske jag bara skulle gå och gräva ner mig? Inget går som jag vill och resterande tiden av "lovet" kommer väl att vara väldigt tråkigt skulle jag tro. Jag trivs inte här i Sverige, i alla fall inte som jag trivs någon annan stanns.
Om det inte vore för hästarna så skulle jag nog flytta här ifrån, alltså från Sverige.

Every Teardrop Is A Waterfall


Saknar <3


<3

När vet man vad som är rätt val. Hur vet man vad som är rätt val. Varför är just rätt val rätt val. Jag orkar inte med alla val i livet, kan inte nån bara säga vad jag ska göra?
Just nu står jag inför två val. Det ena är mindre viktigt än det andra men är nästan svårare.
I feel very much förvirrad. I think I want you. I think I need you. Eller så kanske du är en fixidé? But I think thats why I need to go there, to find out vad det är...

Once loved always loved

Igår var vi föresten och hämtade hem lilla Gjósta. Hon har gått som ridskolehäst hos Jenny Carlander, och skulle även varit med på Lag-sm, men har nu lyckats med att få spatt. :/ Så nu är det vila och medicenering som gäller.
Hennes hemkomst blev i alla fall uppskattad! :)

Share some light and you'll be happier

Som ni kanske inte vet så ska jag och mamma gör om och ordning på mitt rum. Yäy! Så när vi i förrgår var på ikea så blev det köp av lampor. Köpte två taklampor och en bordslampa.
- Knubbig


- Maskros
Det blev en liten och en stor!

Jag är mycket nöjd med köpen! :)

RSS 2.0
Test